FAGÉL  Üdvözöllek honlapunkon FÉNYLAKK kft.1038.Düne u 19.Tel/Fax: (36+1) 245-3904  FAGÉL.

Welcome to the beautiful garden


Fénylakk kft. 1038. Dűne u 19. fenylakk.hu MINTABOLTUNK Budapest 1038. Dűne u 19. Tel/Fax: (36+1) 245-3904 PARTNERÜNK

Sok szeretettel üdvözöljük honlapunkon. Minden kedves felhasználónak szeretnénk segiteni. Ha kérdése van nyugodtan írjon telefonáljon segitünk.

FAGÉL FÉNYLAKK kft. FAGÉL

A fagél a kezelés helyén rugalmas, szellőző bevonatot képezve tartós védelmet nyújt és megakadályozza a seb utólagos befertőzését.

A pasztát hígítás nélkül kell a fás növényi részen keletkezett - és előzetesen éles (ún. kacor-) késsel megtisztított - sebzésre (rovarrágás, metszési felület, ágtörés helye, stb.) felvinni ecsettel oly módon, hogy a sebet a paszta teljesen és egyenletesen fedje a seb szélétől kb. 0,5­1 cm-es sávban a sérülésmentes részt is takarva. A FAGÉL a kezelés helyén rugalmas, szellőző bevonatot képezve tartós védelmet nyújt és megakadályozza a seb utólagos befertőzését. Ehhez a korábbi, már fertőzött sebet előzetesen az élő, egészséges részig vissza kell tisztítani. Egy liter készítmény 4-8 m2 felület egyszeri kezelésére elegendő. A kezelést száraz időben, 0 fok felett lehet elvégezni.

A FAGÉL  -  OLTVÁNYKEZELŐ PASZTAKÉNT IS KÍVÁLÓ.

A két növényrész összeillesztése után FAGÉLLEL ecsettel bekenjük a

felületüket. A paszta megszáradása után rugalmas, gumiszerű gyűrűként

rögzíti, védi az oltást. A hatékonyság – megeredés – a 90%-ot is elérheti,

ami az oltóviaszoknál nagyon jó eredmény!

 

 

A FAGÉL  - VADRÁGÁSOK MEGELŐZÉSÉRE  ÉS KEZELÉSÉRE IS ALKALMAS.

A veszélyeztetett fák törzsét kenjük be FAGÉLLEL, ez  megszáradva

lélegző bevonatként a fát nem károsítja, de a vadak / őzek, vaddisznók, stb./

nem szeretik, így a fakéreg lerágásával, sok esetben a fatest letépésével a fát

nem tehetik tönkre. A már rágott fakéreg vagy fatörzs pótlására, kezelésére

is sikeresen alkalmazható. Önmagában a FAGÉL paszta, vagy finom, szitált fűrészporral összekeverve. Ezzel, nagyobb méretű, mély fa üregeket is bevonhatunk.

 Jól összeépül a károsított élőfa anyagával, jelentősen meghosszabbítva annak

élettartamát.

FÉNYLAKK

vízzel higítható univerzális falakk Felépítés: tiszta akrilát- poliuretán, polimer vizes diszperziós kötanyag-alapú, fényálló mikropigmenteket és speciális adalékanyagokat tartalmazó falakk. Farontó rovarok és gombák ellen nem véd. KÖRNYEZETKÍMÉLÔ! NEM TÛZVESZÉLYES! Alkalmazási terület: univerzális falakk, de kiemelten külsô térre ajánljuk, mert nagyrugalmasságú, szívós, kiváló idôjárásálló, károsodás nélkül bírja a nagy hôingadozásokat,hosszú élettartamú bevonatot ad (pl. faházak, nyílászárók, korlátok, kerítések, stb). Erôsebb igénybevételnél belsô térre is használhatjuk a kiemelkedô víz- és vegyszerállósága, és tartóssága miatt (pl. konyhabútor, fürdôszobabútor, belsô nyílászárók, stb). A fa erezetét nem fedi le, nem színezi meg, a lakk saját színe sem változik. Választék: színtelen, színes lazúr és fedô festék, fényes, selyemfényû és matt válsztékban kapható. A megjelölt színek csak a megszáradt bevonatra értendôk, a folyékony lakk színe ettôl eltérô!

lakk fénylakk HIDRO-BUILD KFT.

GALLERY

Flower Rose Butterfly Twin Flower Reflection

HIDRO-BUILD  kft.